| Veda :'( Canavar | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
canavar Co-Admin
Mesaj Sayısı : 135 Kayıt tarihi : 17/05/09 Yaş : 28 Nerden : Dünya'dan
| Konu: Veda :'( Canavar Perş. Haz. 11, 2009 9:29 pm | |
| Ben canavar takımdan cıkmak istiorum nie die sorarsanız bastan anlatmakta isterim şahsen ben oyuna ilk başladımda borndaki walron kaan abiyi görünce bende onun gibi olmak istiorum ve borna girmek istiorum demiştim hayalim oldu ama iyi oynıamırom belki o kdr iyi değilim ama o kdrda kötü değilim ama şu bi gercekki ben bornun yaptı hiç bi maçta oynıyamıcam ben asla onlar gibi iyi olamıcam bunu biliorum ben bornda küçük çocuk yada server acan cocuk bulunmak istemiordum hayalim böyle değildi ama şimdi hayaller bazen olmas dimi bnmki olmadı ve ben borndan cıkıorum ve boşuna takımınzda küçük cocuk rolu yapmak istemiorum öyle güsel bir aileniz varki herkes birbirini sevio iyi anlaşıolar cunku born her zmn ayakta kalmak için doğmuş "BORN'LU OLUNMAZ BORN'LU DOĞULUR" ister kbl edersiniz ister etmessin ama ben hp bornu kalbimde bilcem ve en sevdim takım olarak bilcem Orçun abi ilk konuştumuzda hiç birbireimiz tanımıoduk hayattan bahsetmiştik ya arada bazı konuşmalar vardı ordada gereksiz hissetmemk vardı bende bornda kendimi gerekesiz hissediorum bu yusden cıkıorum ne bi maça gircek kadr iyim nede sizle okdr aile olabilcek kadar sadece ai bunu nutmu sen bnm gercek abimsin orcun abi
Herşey için Teşkkürler
Küçük Takım Üyeniz Canavar(Ömer) | |
|
| |
WALRON Moderatör
Mesaj Sayısı : 66 Kayıt tarihi : 17/05/09 Yaş : 40 Nerden : Stockholm/Isvec
| Konu: Geri: Veda :'( Canavar Perş. Haz. 11, 2009 11:26 pm | |
| Omercim daha takima gireli ne kadar oldu da cikma karari aldin boyle?
En son AFT macimizdan sonra hatta ertesi gun Holy olsun, eflatun olsun saki olsun, hatta sen de vardin o gun dedim ki mac ayarlayalim haftaya da henuz maca cikmamis arkadaslari oynatalim. Holy ye ve digerlerine saydigim kadronun icinde mutlaka olmasini istedigim 2 isim vardi bunlar da holy ve canavar idi.
Yani demek istedigim, senin kendini 2. planda hissetmen icin bir neden yok. Takimdan ayrilmani da sahsen istemem. Ama eger bizle birlikte mutlu degilsen yine de, seni anlayisla karsilarim, senin kararin. | |
|
| |
canavar Co-Admin
| Konu: Geri: Veda :'( Canavar Cuma Haz. 12, 2009 2:36 pm | |
| aslında mutluydum ama kendimi gereksiz hisssettm sadece size server acan cocuk sankş çöp toplaycısı gibi | |
|
| |
MuGoOo Moderatör
Mesaj Sayısı : 67 Kayıt tarihi : 17/05/09 Yaş : 38 Nerden : İzmir/Bornova
| Konu: Geri: Veda :'( Canavar Cuma Haz. 12, 2009 7:23 pm | |
| Ömercim şu an acelem var kısa yazıyorum çok üzüldüm ama ben senin temiz çocuk yüreğini sevmiştim hemde dürüst idin ağzında küfür yoktu ama senin kararın ama ne zaman sıkışırsan maddi manevi orçun abin var unutma her zaman buralardayım yaz bana | |
|
| |
eflatun
Mesaj Sayısı : 49 Kayıt tarihi : 18/05/09 Yaş : 34 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Veda :'( Canavar Cuma Haz. 12, 2009 7:41 pm | |
| yahu durun cıktı mı? nereye bea? bole sebepten takımdan mı cıkılır.takım kadrosunun genıslıgınden,bır kısı 4 mapte de oynuyamıo. gayet normal. ben de 2 mapte oynadım. cıkıyım mı sımdı takımdan? yapmayın ya. canavar. | |
|
| |
canavar Co-Admin
| Konu: Geri: Veda :'( Canavar Cuma Haz. 12, 2009 9:23 pm | |
| - MuGoOo demiş ki:
- Ömercim şu an acelem var kısa yazıyorum çok üzüldüm ama ben senin temiz çocuk yüreğini sevmiştim hemde dürüst idin ağzında küfür yoktu ama senin kararın ama ne zaman sıkışırsan maddi manevi orçun abin var unutma her zaman buralardayım yaz bana
orçun abi mrk etme sende bişi oldunda bana gel bişi oldunda sendeyim zaten birlekte güüleriz birlikte ağlarız | |
|
| |
canavar Co-Admin
| Konu: Geri: Veda :'( Canavar Cuma Haz. 12, 2009 9:24 pm | |
| - eflatun demiş ki:
- yahu durun cıktı mı? nereye bea? bole sebepten takımdan mı cıkılır.takım kadrosunun genıslıgınden,bır kısı 4 mapte de oynuyamıo. gayet normal. ben de 2 mapte oynadım. cıkıyım mı sımdı takımdan? yapmayın ya. canavar.
bide empati kurarsan hak verirsin | |
|
| |
eflatun
Mesaj Sayısı : 49 Kayıt tarihi : 18/05/09 Yaş : 34 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Veda :'( Canavar Cuma Haz. 12, 2009 10:23 pm | |
| yahu canavar yapma. bizle beraber geliştirisin kendini.cıkmak istersen saygı duyarım ama bole dusunerek cıkmanı istemem. kimse hakkında ole dusunmedıgıne emınım. | |
|
| |
By HoLy
Mesaj Sayısı : 37 Kayıt tarihi : 23/05/09 Yaş : 31 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Veda :'( Canavar Ptsi Tem. 06, 2009 9:00 pm | |
| Kaan abı aft maçında benıde kadroda saydı ömer ama bnde oynayamadım son mapta oynadım oda zaten dogru duzgun deıl bunn ıçın çıkılrmı bu bı takım oyunu sn takım kazandı dıye sevınecen oynatmadıdıye uzulmıyecen nasıl olsa kaybetsede senı etkılıyo kazansada snn kararın yınede yolun açk olsun dıyelım | |
|
| |
canavar Co-Admin
| Konu: Geri: Veda :'( Canavar Salı Tem. 07, 2009 1:50 pm | |
| - By HoLy demiş ki:
- Kaan abı aft maçında benıde kadroda saydı ömer ama bnde oynayamadım son mapta oynadım oda zaten dogru duzgun deıl bunn ıçın çıkılrmı bu bı takım oyunu sn takım kazandı dıye sevınecen oynatmadıdıye uzulmıyecen nasıl olsa kaybetsede senı etkılıyo kazansada snn kararın yınede yolun açk olsun dıyelım
saol ama öle gerekti | |
|
| |
| Veda :'( Canavar | |
|